THE BACCHANTES OF 2020 AT THE MUSEUM

(cat)

Evohè! (les bacants i Bacus), 2020 és una obra realitzada per encàrreg del Museu de Granollers (Barcelona), que proposà el diàleg amb un bust de Bacus del segle II, trobat a Granollers durant unes excavacions del 2005. Actualització amb clau feminista de la representació d’un mite clàssic, a partir d’una versió lliure de Les Bacants d’Eurípides, que vol homenatjar a les dones que tenen cura de la vida. Més informació aquí, en la presentació de la obra en el marc del festival d’art i pensament Opera Aperta.

(cast)

[¡Evohé! (las bacantes y Baco), 2020] es una obra realizada por encargo del Museo de Granollers, que proponía dialogar con un busto de Baco del siglo II, encontrado en Granollers durante unas excavaciones en 2005. Actualización con clave feminista de la representación de un mito clásico, a partir de una versión libre de Las Bacantes de Eurípides, que homenajea a las mujeres que cuidan nuestras vidas. Más información aquí (en catalán), en la presentación de la obra en el marco del festival de arte y pensamiento Opera Aperta.

(eng)

[Evohé! (the Bacchantes and Bacchus), 2020] is a work commissioned by the Museu de Granollers, which suggested a dialogue with a bust of the 2nd century Bacchus, found in Granollers, during a series of excavations in 2005. A feminist update of the representation of a classical myth, based on a personal free version of Euripides’ Bacchae, which honours women who take care of our lives. More information here (in Catalan), at the launch of the piece at the Opera Aperta festival of art and thought.

At the opening with the models. Photographs by Toni Torrillas
Comments are closed.